Linoljefärg och emulsionsfärg

Nu bryter vi all linoljefärg på våg och inte med brytpastor. Detta för att ge en beständigare färg. Om vi har mycket att stå i bryter vi färg efter stängning. Kontakta oss gärna innan om ni vet vilken kulör ni ska ha.

Vad gäller kulturhantverkarnas emulsionsfärg Harmoni & Känsla tillhandahåller vi alla standardkulörer, men kan även erbjuda ett stort antal brutna kulörer enligt NCS färgkoder. Detta kan dock ta ett par dagar eller mer för oss att leverera, så maila gärna i god tid innan eller kom in till butiken.

Har ni ingen färgkod? Kom in till butiken med ett prov så kan vi hitta en liknade kulör eller skapa ett nytt recept. Är ni osäkra på vad ni vill ha men vill matcha med andra kulörer i samma miljö så bör ni ta med prov på dessa eller åtmistonde NCS färgkoder. Bilder på mobil eller liknade är inte till någon hjälp i dessa fall!

Har ni behov av stora mängder färg, maila oss gärna i god tid innan så att vi kan leverera allt på en gång.

Ska ni måla en fasad, se till att ni vet hur kulören förändras när den kommer på väggen och att den matchar omgivningen. Lättast är att provmåla på fasaden och gärna med nya kulörer på foder etc. Går inte det, måla på liknande material och placera provet mot panelen.